Enebolig – Massivtre i Rønvika

Eneboligen er tegnet med utgangspunkt i en kreativ og aktiv familie, med åpne løsninger, god takhøyde, kontakt med uteområdene og gode rom. Boligen ligger i hagen til eksisterende bebyggelse og er plassert og formet for å gi minst mulig skyggevirkning til eksisterende bebyggelse og bevare mest mulig grøntareal.

Nelius Hallans veg 12

Huset er tegnet for en engasjert byggherre som ønsket seg et hjem med sterkt geometrisk formspråk og mye lyst og luft. Boligen er horisontaldelt med 2 leiligheter på bakkeplan og en stor leilighet i 2. etasje, i tillegg til parkeringskjeller og takterrasse.

Konsept B

Vi har utført mulighetsstudie, reguleringsplan, skisse- og forprosjekt for Konsept B, kvartal 25 i Bodø sentrum. Prosjektet omfatter 54 leiligheter, næringslokaler på bakkeplan og en bunkers fra andre verdenskrig. Bunkersen ligger under bygningen, har egen inngang fra gateplan og kan ses i parkeringshuset og gjennom vinduer fra gata.

Komsalia, Rekkehus

Gnist Arkitekter og Verte – landskap og arkitektur vant i november 2020, konkurransen om å utvikle et boligområde med rekkehus på Lille Komsa i Alta. Vi ønsker å bygge 25 rekkehus i massivtre, med fleksible planløsninger og gode bokvaliteter. Fokus i prosjektet har blant annet vært å minimere terrenginngrep, skape gode fellesområder ute for uformelle møter mellom beboerne og rasjonelle konstruksjoner med fokus på miljøvennlige løsninger og materialer.

Lille – Komsa, Lavblokker

Gnist Arkitekter og Verte – landskap og arkitektur kom på andreplass i konkurransen om å utvikle et boligområde med lavblokker på Lille Komsa i Alta. Fokus i prosjektet har blant annet vært å minimere terrenginngrep, skape gode fellesområder ute og inne for uformelle møter mellom beboerne og rasjonelle konstruksjoner med fokus på miljøvennlige løsninger og materialer.

Byutviklingsområde vest

Vi har utarbeidet en mulighetsstudie av utviklingsområde vest i Bodø. Prosjektet er gjort i samarbeid med AT Plan og Arkitektur fra Tromsø og viser mulig fremtidig utvikling av dette sentrumsnære området i Breivika.

Loftet Lodge

Loftet Lodge planlegges på et platå tett inntil Leiråtindbreen. Hytta er med andre ord godt utenfor allfarvei og skal brukes som base for turer og opplevelser på høyfjellet i Beiarn kommune.

Triangelhytta

Triangelhytta ligger fint til på Rønvikfjellet i Bodø med utsikt mot Lofoten. Hytta er KFUM og KFUK speiderhytte og har vært samlingssted for speidere i Bodø siden 1920-årene. Speiderne ønsker en ny hytte som skal gi utvidet mulighet for bruk.

Titanic Fjellstue

Titanic fjellstue er prosjektert på oppdrag for Fjellfarer AS og ligger i det nedlagte gruvesamfunnet Jakobsbakken i Sulitjelma, Fauske kommune. Bebyggelsen på Jakobsbakken har status som vernetbygningsmiljø og det er derfor kun tillatt å føre opp nye bygg der det tidligere har stått et bygg. På den aktuelle tomta sto det tidligere en lauskarbrakke, brukt av de som arbeidet i gruvene i Sulitjelma. Den gamle hytta brant ned for over 50 år siden og er ikke blitt bygget opp siden.

Parkveien 51

Bofellesskap og modulprosjekt i Bodø sentrum

Enebolig Plysjbyen

På oppdrag fra kunde har vi tegnet tilbygg og ombygging av eksisterende Villa fra 1932. Prosjektet ligger i den vernede bydelen Plysjbyen i Bodø. Området har villabebyggelse fra 1928 og frem til krigen.

Vårt forhold til data

Denne siden benytter seg av cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse.