Kvæfjord helsehus

Gnist har sammen med Hinstein og Harstadbygg utarbeidet detaljprosjekt og omtegning av Kvæfjord Helsehus.

Sjøgata 5 – transformasjon til kontor

Kontorlokalene våre er et transformasjonsprosjekt hvor vi har vært både arkitekt, byggherre og ansvarlig søker. Det startet med et ønske om å invitere folk inn og være synlig i bybildet.

Töölön takomo

Vi deltok i ein konkurranse om å omforma eit bytorg i bydelen Töölö i Helsingfors. Torget skal omformast i samanheng med ein stasjon til den nye undergrunnsbanen som skal byggast her.

Kvartal 99

Gnist Arkitekter AS har stått for Detaljprosjektering av parkeringshuset Kvartal 99. Prosjektet har et areal på ca. 10.000 m2 og har 345 p-plasser fordelt på 2 plan under lokk. På taket, som har tilkomst via Prinsensgate, er det prosjektert en framtidig park. Gunvald Johansen har vært totalentreprenør.

Byutviklingsområde vest

Vi har utarbeidet en mulighetsstudie av utviklingsområde vest i Bodø. Prosjektet er gjort i samarbeid med AT Plan og Arkitektur fra Tromsø og viser mulig fremtidig utvikling av dette sentrumsnære området i Breivika.

Loftet Lodge

Loftet Lodge planlegges på et platå tett inntil Leiråtindbreen. Hytta er med andre ord godt utenfor allfarvei og skal brukes som base for turer og opplevelser på høyfjellet i Beiarn kommune.

Støyskjerm

I innseilinga ti Bodø skal støyskjermen definere et skille mellom bolig- og industriområdet på langstranda. På den ene siden ligger Bodø Panorama, på andre siden ligger en av byens siste industriområder. Skjermen fungerer  som containerlager og er stamt utformet med trepanel som er lagt i forskjellig retning.

Triangelhytta

Triangelhytta ligger fint til på Rønvikfjellet i Bodø med utsikt mot Lofoten. Hytta er KFUM og KFUK speiderhytte og har vært samlingssted for speidere i Bodø siden 1920-årene. Speiderne ønsker en ny hytte som skal gi utvidet mulighet for bruk.

Titanic Fjellstue

Titanic fjellstue er prosjektert på oppdrag for Fjellfarer AS og ligger i det nedlagte gruvesamfunnet Jakobsbakken i Sulitjelma, Fauske kommune. Bebyggelsen på Jakobsbakken har status som vernetbygningsmiljø og det er derfor kun tillatt å føre opp nye bygg der det tidligere har stått et bygg. På den aktuelle tomta sto det tidligere en lauskarbrakke, brukt av de som arbeidet i gruvene i Sulitjelma. Den gamle hytta brant ned for over 50 år siden og er ikke blitt bygget opp siden.

Vårt forhold til data

Denne siden benytter seg av cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse.